


Baldaki Prolin ve Diyastaz Sayısı balın kalitesi için en önemli göstergesi olarak bilinnektedir. Ballara ait örnek raporda bu oranlar çok yüksek değerlerde olduğu gözlenmekte ve şeker oranı sıfır(0) olduğu raporlardan anlaşılmaktadır.
1.ANALİZ BELGESİ RAPORU: Dereköy Deresi(cevatoz dahil) Bölgesi Balı 2.ANALİZ BELGESİ RAPORU: Sivrikaya Bölgesi Balı 3.ANALİZ BELGESİ RAPORU:Anzer Bölgesi Balı 4. ANALİZ BELGESİ RAPORU: Ovit Yayla Balı 5. ANALİZ BELGESİ RAPORU: ÇamçavuşBölgesi Balı 6. ANALİZ BELGESİ RAPORU :Zorkal Yayla Balı
Yöremize ait bal örneklerinden bu kadar kapsamlı bir Bal Analizi ilk defa yapılmaktadır. Bu iş için maddi manevi çaba gösteren Hızır İlyas Ekşi'ye teşekkür ederiz. Bu belgeler ilk defa bu sitede (http://www.yerelma.com/) yayınlanmaktadir.
Not: Belgeler üzerine tıklayarak resimleri büyütebilirsiniz.
1. ANALİZ RAPORU: Dereköy Deresi(cevatoz dahil) Bölgesi Balı
3 comments:
Thank you for every other informative blog. Where else may just I am getting
that kind of info written in such a perfect way?
I have a venture that I am just now running
on, and I've been on the look out for such info.
Here is my site - mass sender
I'm really impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it's rare to see a great
blog like this one today.
Stop by my web page ... Get Money
BAL VE ARI ÜRÜNLERİDE TOPRAK ANALİZİ GİBİ ÜCRETSİZ OLSUN KAMPANYASI *SUAT SABUNCU**12 EYLÜLL 2015
Yorum Gönder